Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Dekorasjonen du ikke hadde ventet å finne på et julebord i Fagforbundet

Det er ikke alle julebord i Fagforbundet og LO som er pyntet med israelske flagg. Men en Israel-venn satte ut dette på eget initiativ. (Foto: Privat)
Det er ikke alle julebord i Fagforbundet og LO som er pyntet med israelske flagg. Men en Israel-venn satte ut dette på eget initiativ. (Foto: Privat)
- Man må stå opp for det man mener, skriver innsenderen.

Fagforbundet – Norges største arbeidstakerorganisasjon med 360.000 medlemmer – står for grusom diskriminering av verdens eneste jødiske stat. De går inn for utsulting og utarming av seks millioner jøder og to millioner arabere i Israel.

Fagforbundet vil ha mer press på Israel, men de kan ikke gi oss navnet på en eneste palestinsk leder som aksepterer at Israel er kommet for å forbli som en jødisk stat. Fagforbundets kamp for «Palestina» blir derfor en hyklerisk kamp for arabisk stat nummer 22 og muslimsk stat nummer 57, mens verdens eneste jødiske stat skal bort.

Fagforbundet sprer løgner, usannheter og farlige fantasier til sine medlemmer, og åpner kirkedørene for intifada.

Heldigvis er det noen som protesterer på dette. Mange har meldt seg ut av Fagforbundet, mens andre fortsetter å markere sin motstand innad i organisasjonen.

Denne uken fikk MIFF tilsendt bildet av en kreativ protest: På et julebord arrangert av et lokallag i Fagforbundet ble det satt opp et Israel-flagg på et av bordene.

– Knapt noen av mine kolleger visste om Fagforbundets boikott av Israel, skriver innsenderen til MIFF.

– Bare en perifer kollega kom med en negativ bemerkning da han foreslo å sette det israelske bordflagget nærmere stearinlyset. Men det ble raskt stille med min replikk: «Flaggbrenning er forbudt uansett nasjonalitet», forteller han.

Hva gjør eller har du gjort for å protestere mot Fagforbundets behandling av verdens eneste jødiske stat? – Skriv ditt svar i kommentarfeltet under.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart