Skjermdump fra Nessma TV 3. oktober 2018. (Via Memri)
Skjermdump fra Nessma TV 3. oktober 2018. (Via Memri)

Operasjon Dagsverks «fredsikon» gjentar at hun vil fjerne hele Israel

Ahed Tamimi blir løftet opp av Operasjon Dagsverk som eksempel på en palestinsk jente som ønsker fred og forandring. Men hun kjemper for en «fred» hvor verdens eneste jødiske stat er borte.

I en film fra publisert av Operasjon Dagsverk 19. september vises et bilde av Ahed Tamimi, som har sittet i israelsk fengsel noen måneder. Hun forteller i et annet klipp at fengselsoppholdet var en blanding av studier og hyggelig sosialt samvær med andre palestinske fanger. Dette er stikk i strid med hvordan Operasjon Dagsverk beskriver mindreårige palestineres fangeopphold.

Like etter at bildet av Tamimi er vist, fortsetter fortellerstemmen til Operasjon Dagsverk:

«Palestinske barn og ungdom er født, oppvokst og fanget i en konflikt de selv ikke var med på å skape. Midt i skuddlinja står ungdom, med et ønske om fred og forandring.»

MIFF påpekte allerede 26. september at Tamimi hyller terrorledere og oppmuntrer til selvmordsbombing.

Nå kommer nok en bekreftelse på at Tamimi ikke er en fredsaktivist.

  1. oktober ble Tamimi intervjuet av Musaique FM Radio i Tunis.

– Vi bør alltid slå soldater, samme hvor de er og om de har gjort noe eller ikke, sa Tamimi.

Dagen etter var hun på Nessma TV, også det i Tunis.

– Vi, min generasjon, vil ikke kjempe for en tostatsløsning. Vi vil kjempe for frigjøring av Palestina i sin helhet, sa Tamimi. Utdrag fra intervjuene er oversatt fra arabisk til engelsk av organisasjonen Memri.

Her har du nok et bevis på at ODs samarbeidspartnere vil ha Israel HELT bort.

Takk for at du deler MIFFs informasjon om dette. Under finner du et bilde og direktesendinger om saken med kommentarer av Conrad Myrland fra Facebook (og etterhvert også på YouTube).

Direktesending fra Facebook

https://www.facebook.com/medisraelforfred/videos/1211181585689601/?__xts__%5B0%5D=68.ARCgWDe6RHJzW-n_iHcesMHp033yeGqUKUjHbWu3uvQFsnShQ2XA5DFCKvjl1W4Ir5QNYU2A0YTvKGjdaT27V_dv86lWIoeziD_tFE9aYxZ7ZkrYJoCoFTRiihE6ZxdB9wRIPbMcOh0OMUApM0lPdgfOLzhOmhxeAHNxlL-JkdNQM5YiftX9RKJ-3yoA-srD7riPcZoGt7_RjtS9hmuBKid_JlVgz4ccAi4yd9M&__tn__=-R

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart