Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

OD viser klipp av jente som hyller terrorledere og oppmuntrer til selvmordsbombing

Ahed Tamimi avbildet i OD-filmen. (Skjermdump fra YouTube)
Ahed Tamimi avbildet i OD-filmen. (Skjermdump fra YouTube)
Hvis OD ikke har noe imot Israel, hvorfor løfter de gang på gang fram palestinske ungdom som kjemper for Israels utryddelse?

Operasjon Dagsverk fortsetter å publisere filmer som avslører at de samarbeider med palestinske krefter som IKKE arbeider for fred. I den hittil lengste filmen ble norske skoleelever servert en serie ensidige anklager mot de israelske forsvarsstyrkene og graffiti som feirer 30-års jubileet til terrororganisasjonen Hamas. Filmen inneholdt også kart hvor Israel er utslettet.

I en film fra 19. september kom det nye ensidige og villedende anklager mot Israels fangebehandling. I filmen inngår også et klipp av Ahed Tamimi, som har sittet i israelsk fengsel noen måneder. Hun forteller at fengselsoppholdet var en blanding av studier og hyggelig sosialt samvær med andre palestinske fanger.

Like etter at bildet av Tamimi er vist, fortsetter fortellerstemmen til Operasjon Dagsverk:

«Palestinske barn og ungdom er født, oppvokst og fanget i en konflikt de selv ikke var med på å skape. Midt i skuddlinja står ungdom, med et ønske om fred og forandring.»

Men er det virkelig fred Ahed Tamimi ønsker?

– Jeg skulle ønske alle over hele verden kunne forene seg slik at vi kan frigjøre Palestina, (…) enten det er med knivstikkinger, martyroperasjoner [selvmordsbombinger] eller steinkasting, har Tamimi sagt.

– Vi støtter ham og er stolte av ham, sier Tamimi om Hassan Nasrallah. Han er leder for den shia-muslimske og Iran-kontrollerte Hizbollah-organisasjonen. Hizbollah er regnet som en terrororganisasjon av USA, Canada, Den arabiske liga og deres militære styrker blir sett på som en terrororganisasjon av Australia, Storbritannia og EU.

Tamimi var denne måneden på reise i Frankrike

– Vårt mål er ikke bare å fjerne den israelske bosetningen i Nabi Saleh [på Vestbredden], men vårt mål er å stanse okkupasjonen, den storstilte bosetningen, som er Israel, sa Tamimi.

Hvorfor velger Operasjon Dagsverk å bruke en jente som hyller terrorledere og oppmuntrer til selvmordsbombing som en illustrasjon på palestinsk ungdom? Hvordan kan norske skoler tillate at dette blir servert uten motforestillinger til norske skoleelever?

 

Les mer om Ahed Tamimi

Operasjon Dagsverk bruker Janna JIHAD fra voldelig palestinsk klan som stemme for «fred»

Sannheten om den blåøyde palestinske propagandaaktivisten

Forsøkte å provosere soldater

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart