Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Fatah blåser i Støres grensedragning

Jonas Gahr Støre og en tegning publisert av Fatah som takker Norge, Irland og Spania. (Foto: Laurent Blevennec, Présidence de la République)
Statsminister Jonas Gahr Støre mener våpenhvilelinjene fra 1949 skal være utgangspunktet for grensen mellom Israel og en palestinsk stat. Men Fatah bare blåser av ham.

22. mai var den mørkeste dagen i relasjonen mellom Oslo og Jerusalem noensinne. Støre vil gi Tempelplassen og Vestmuren til en muslimsk stat, skrev MIFF.

Denne grensen er ikke anerkjent av palestinerne. Alle de dominerende palestinske politiske bevegelsene kjemper for et «Palestina» der Israel er borte, påpekte Conrad Myrland i sin tale under støttemarkeringen for Israel i Grimstad 25. mai.

Hva Fatah, det dominerende palestinske partiet tenker om Støres grensedragning, kom tydelig fram i en tegning som en offisiell Fatah-nettside i Libanon publiserte etter at Spania, Norge og Irland ga sin anerkjennelse.

Palestinian Media Watch kommenterer tegningen slik: «Dette er det «Palestina» som palestinske myndigheter mener at dere anerkjente: Ikke plass til en eneste jøde fra elven til havet. Hva dere tenker at dere mener betyr ingenting. Denne folkemord-tolkningen fra PA/ Fatah er den eneste som betyr noe.»

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart