Tre palestinere drept

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

Israelske styrker gikk torsdag morgen inn i flyktningeleiren Rafah sør på Gaza-stripen. Der omringet de huset til en militant palestiner tilknttet Islamsk hellig krig. Palestinsk milits skjøt mot de israelske soldatene, kastet håndgranater fra hustaket og fyrte av anti-stridsvogn raketter. Minst tre palestinere ble drept og 12 skadet under kampene som fulgte. I følge militære kilder var minst en av de drepte palestinerne væpnet.
Flyktningeleiren i Rafah opplever ofte småslag mellom IDF og palestinsk milits. Israelske styrker går inn i området for å lete etter palestinske tunneller som blir brukt til å smugle inn ulovlige våpen over den egyptiske grensen. På onsdag ødela IDF en bygning som skjulte åpningen til en stor og dyp tunnel.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart