Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Tre palestinere drept

Israelske styrker gikk torsdag morgen inn i flyktningeleiren Rafah sør på Gaza-stripen. Der omringet de huset til en militant palestiner tilknttet Islamsk hellig krig. Palestinsk milits skjøt mot de israelske soldatene, kastet håndgranater fra hustaket og fyrte av anti-stridsvogn raketter. Minst tre palestinere ble drept og 12 skadet under kampene som fulgte. I følge militære kilder var minst en av de drepte palestinerne væpnet.
Flyktningeleiren i Rafah opplever ofte småslag mellom IDF og palestinsk milits. Israelske styrker går inn i området for å lete etter palestinske tunneller som blir brukt til å smugle inn ulovlige våpen over den egyptiske grensen. På onsdag ødela IDF en bygning som skjulte åpningen til en stor og dyp tunnel.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart