Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Det demografiske problem ligger i Israel

Finansminister Benjamin Netanyahu kritiserer statsminister Sharon og visestatsminister Olmerts planer om en ensidig israelsk tilbaketrekning fra bosetningene. Ehud Olmert begrunner en slik politikk med de «demografiske problemene» Israel står overfor. I alle landområdene mellom Jordan-elven og Gaza-stripen er jødene i ferd med å komme i mindretall.
Netanyahu kritiserer denne argumentasjonen, og sier det eneste demografiske problem er de israelske araberne med statsborgerrettigheter. Løsningen skal i følge finansministeren være å bygge en sunn økonomi som vil oppmuntre jøder til å immigrere til Israel. I dag utgjør de israelske araberne omlag 20 prosent av befolkningen
Netanyahu tror alle de diplomatiske planene for fred i Midtøsten gjør det vanskeligere for statsministeren å ha sin egen fredsagenda. Den tidligere israelske statsministeren kom med disse synspunktene i en tale til forretningsmenn onsdag.
– Lytt til hva palestinerne sier i Jenin, og ikke Geneve, oppmuntret Netanyahu.
– Det er for tiden ingen palestinsk partner som har gitt opp sitt mål om å ødelegge Israel, fortsatte han.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart