Sterk amerikansk støtte til Israel

40 prosent av amerikanerne sympatiserer med Israel i Midtøsten-konflikten. 15 prosent sympatiserer med palestinerne, viser tall fra en ny meningsmåling gjennomført av den pro-israelske organisasjonen «Anti-Defamation League». 39 prosent av deltakerne i undersøkelsen holder palestinerne ansvarlig for volden som pågår, mens 16 prosent legger skylden på Israel.
42 prosent tror statsminister Ariel Sharon og israelerne er oppriktig interessert i å nå en langsiktig fredsavtale med palestinerne, mens 36 prosent tror Israels virkelige mål er å presse palestinerne inn på et så lite område som mulig.
25 prosent tror palestinerne er interessert i en virkelig fred med Israel, mens 57 prosent tror Arafat og palestinerne har som mål å ødelegge Israel.
Et flertall på 75 prosent tror USA har et spesielt forhold til Israel på grunn av felles verdier som frihet og demokrati.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart