Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Shin Bet og IDF uenige om Hamas’ strategi

De siste hundre dagene har terrororganisasjonen Hamas midlertidig stanset angrep mot sivile israelere vest for «den grønne linje». I følge israelske etterretning var Hamas sitt siste terrorangrep i Israel mot Cafe Hillel i Jerusalem 9. september.
Hamas har de siste tre og en halv månedene fokusert sine angrepsforsøk mot israelske soldater og bosettere. Den israelske brigaderen Yossi Kupperwasser ser på dette som en betydelig endring i terrororganisasjonens strategi. Han forklarer strategiendringen med Hamas sin sensitivitet overfor den palestinske folkemeningen, som den senere tid har blitt mer negativ til angrep mot sivile israelere.
Opplysninger fra sikkerhetstjenesten Shin Bet bestrider tallene fra den militære etterretningen. Hamas-terrorister har deltatt i en rekke terrorforsøk mot sivile israelske mål de siste ukene, forteller tallene. Alle disse angrepsforsøkene er forhindret av israelske styrker.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart