Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Reagerte i sinne mot kunstutstilling

– Jeg så virkelig fram til å se hva kunstnerne hadde utrettet. I stedet ble jeg møtt av et bilde av en leende selvmordsbomber, kvinnen som drepte 21 mennesker i Haifa for noen måneder siden. Hun fløt i en båt kalt Snöhvit i et basseng fylt med blod. Teksten på veggen rettferdiggjorde og glorifiserte hva denne massemorderen hadde gjort, sier Israels ambassadør i Sverige, Zvi Mazel til NTB. Fredag kveld dro han ut ledninger og kastet en lyskaster i bassenget under åpningen av utstillingen. – Til slutt ble vi tvunget til å eskortere ambassadøren ut av museet, sier direktør Kristian Berg. – For meg var dette utålelig og en fornærmelse mot familiene som ble rammet. Som israelsk ambassadør kunne jeg ikke forholde meg likegyldig til en slik obskøn forvrengning av virkeligheten, sier Mazel. Kunstverket er laget av en israeler som bor i Sverige og hans kone. (17.01)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart