Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Javier Solana til Damaskus

EU planlegger å gjenoppta kontakten med Syria, melder den irske utenriksministeren Dermot Ahern. Utenrikskoordinator Javier Solana skal reise til Damaskus og Beirut i neste uke for å møte syriske og libanesiske toppledere. Midtøsten-reisen inkluderer også et besøk i Saudi-Arabia. Det er første gang på to år at en sentral EU-leder besøker Damaskus. Frankrikes president Jacques Chirac har blokkert EU-kontakt med Syria etter drapet på den tidligere libanesiske statsministeren Rafik Hariri i 2005. Mange observatører mener regimet i Damaskus stod bak drapet. EU har også kritisert Syria for deres destabiliserende rolle i Libanon. Syria er dypt involvert i terror


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart