Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Obama ba Netanyahu forlenge byggestans

Fredag ba president Barack Obama om at Israel forlenger byggestansen i bosetningene. Ifølge den amerikanske presidenten gir dette mening så lenge Israel er i konstruktive forhandlinger med palestinerne. – Og det viser seg, til ros for både Netanyahu og den israelske regjeringen, at byggestansen i bosetningene faktisk har vært betydelig. Den har betydelig redusert bygging i bosetningene i regionen. Og det er derfor at palestinerne nå sier: Vet dere hva, selv om vi ikke var så begeistret for det og selv om vi først trodde det bare var et utstillingsvindu, så viser det seg at det har vært viktig for oss, sa Obama på en pressekonferanse i Washington. – Det jeg har sagt til statsminister Netanyahu er at så lenge forhandlingene beveger seg framover på en konstruktiv måte, gir det mening å forlenge byggestansen så lenge samtalene fortoner seg på en konstruktiv måte. Fordi når alt kommer til alt er måten å løse disse problemene på at to parter blir enige om hva som skal være Israel og hva som skal være Palestina. Og om man ikke kan få til den avtalen man vil, da kan dere begynne å bygge alt det som israelerne mener er passende – i de områdene som ikke er omstridte, sa han.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart