Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Norge presser araberne til å bidra for PA

Rike arabiske land bør støtte fredsprosessen ved å øke det økonomiske tilskuddet til et pengelens PA. Det erklærte både Norge og PA mandag, skriver Yedioth Aharonoth. Tidligere har også USA oppfordret araberne til å bidra ennå mer. Norges utenriksminister Jonas Gahr Støre, som leder PAs donorgruppe, sa at behovet for penger har økt etter at forhandlingene har sparket i gang. Dersom en palestinsk stat skal opprettes innen et år, krever det brede tiltak. – Vi ønsker at denne staten skal klare å stå på bena. Den kapasiteten er nesten der nå. Vi forventer virkelig at araberne og gulfstatene lever opp til sine forpliktelser. Vi vil intensivere våre tiltak for å kommunisere disse tallene, forklarte Støre. Palestinernes statsminister Salam Fayyad sa kort tid etter et møte med arabiske ministre, at myndighetene er i behov av 3 milliarder kroner. – Det vi ønsker nå i løpet av dette året er å få tak i tre milliarder kroner som vi trenger for å skape balanse i regnskapet, forklarte han journalister i New York. – Vi håper at vi skal klare å samle den støtten og hjelpen som vi trenger. Vi må virkelig fortsette framover. Vi er godt posisjonert i forhold til opprettelsen av staten Palestina når som helst i den næreste framtid, la Fayyad til.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart