Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Suha Arafat: – Jeg stjal ikke fra «Palestina»

Enken til den avdøde PA-presidenten Yasser Arafat er blitt beskyldt for å sitte på milliarder av kroner som hennes ektemann ranet til seg fra bistandsmidler.
I et intervju med en egyptisk journalist benekter Suha Arafat disse anklagene og påstår at hun aldri «stjal fra staten Palestina».
– Etter å ha arbeidet for Palestina i 50 år, fortjener ikke Arafat å kunne bygge en lekeplass for sin datter i Tunisia? Jeg skammer meg ikke over det, men andre kom og tok over. Det er den eneste investeringen han gjorde for Zahwa og jeg har papirer som beviser det. Han kjøpte henne ikke smykker eller bygget fabrikker til henne. Bare en liten lekeplass i Tunisia. Jeg har ingenting å skjule. Yasser Arafat er den som bestemte at lekeplassen skulle bygges, hevdet enken.

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart