Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

PAs religionsminister Al-Habbash anklager Israel for å ha drept Yasser Arafat, og drar fram gamle anklager om at også profeten Muhammed ble drept av forgiftning av jøder. (Skjermdump fra PA TV, via PMW)
PAs religionsminister Al-Habbash anklager Israel for å ha drept Yasser Arafat, og drar fram gamle anklager om at også profeten Muhammed ble drept av forgiftning av jøder. (Skjermdump fra PA TV, via PMW)

– Som Muhammed ble Arafat forgiftet av jøder

PAs religionsminister sammenlikner Yasser Arafats død med profeten Muhammeds død og hevder begge ble myrdet av jøder.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Ifølge muslimenes Hadith, (historier om hva profeten Muhammed skal ha sagt og gjort) blir en jødisk kvinne fra byen Khaibar anklaget for å ha forgiftet Muhammeds mat. Da han døde tre år senere fortalte han sin kone Aisha at smerten han bar på, var på grunn av det forgiftede kjøttstykket han hadde fått.

I en fjernsynssendt tale trekker PAs religionsminister Mahmoud al-Habbash sammenligning mellom denne historien og de fornyede, men ubekreftede, anklagene om at Yasser Arafat ble drept av forgiftning. Palestinske myndigheter og Arafats kone Suha anklager Israel for å stå bak forgiftningen, noe landets myndigheter benekter på det sterkeste. Det er oppdaget unormalt høye verdier av polonium i levningene etter Yasser Arafat, men et sveitsisk forskerteam sier at det ikke finnes klare beviser for å fastslå at Arafat ble drept av polonium, skriver BBC. Det er også helt uklart hvordan polonium skal ha kommet inn i Arafat, og hvem som eventuelt skal ha gjort det.

Det hindrer ikke palestinske ledere fra å fordømme og anklage Israel.

– Yasser Arafat døde som en martyr. Vi tviler ikke det minste på at det var dem (Israel/jødene) som drepte ham. På en eller annen måte drepte de ham. Selv Allahs budbringer [Muhammed] drepte de (jødene) med gift. Da han døde, sa han til sin kone Aisha: «Jeg føler den samme smerten jeg følte fra den giften jeg spiste i Khaibar.» Han kjente smerten helt til han døde.

– De drepte ham. Selv Allahs budbringer drepte jødene med gift. […] Vær tilfreds, du mektige martyr Arafat, at du bli ble drept på samme måte som Allahs budbringer ble drept. […] Vi tviler ikke og jeg tror ikke det er en eneste blant oss her som tviler på at Arafat ble drept. Og dypt inni oss vet vi hvem som drepte ham, sa Al-Habbash.

Se utdrag fra talen til al-Habbash her (tekstet til engelsk av PMW):
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-cKCNsFNh4Y[/youtube]

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart