Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Skjermdump fra den offisielle Facebook-siden til Fatah-bevegelsen.

Den nyfødte skal hete «Jerusalemkniven»

Når du ser hvem som sprer det ekstreme navnevalget i sosiale medier, forstår du at noe er alvorlig galt.

For å lage flere slike artikler og drive MIFFs arbeid trenger vi 5 nye medlemmer denne uken. Klikk her

En familie på Gaza-stripen har valgt å kalle sin nyfødte sønn «Jerusalemkniven», ifølge en fødselsattest som spres i sosiale medier blant palestinerne. Bildet spres ikke bare av religiøse rasister som fryder seg over alle jøder som er drept med kniv i Jerusalem de siste ukene. Bildet er også delt av den offisielle Facebook-siden til Fatah-bevegelsen. Fatah kontrollerer de palestinske selvstyremyndighetene, som mottar flere hundre millioner kroner i norsk bistand hvert år.

  • Hva tenker du om dette? – Skriv din kommentar i kommentarfeltet under.

 

Mer terrorhyllest

Lørdag 3. oktober ble to israelere drept og tre såret da en palestinsk terrorist gikk til angrep med kniv og skytevåpen i gamlebyen i Jerusalem. Samme kveld underslo NRK Kveldsnytt at ofrene var jøder og la ensidig ansvaret for økt uro på en “jødisk festival” [Løvhyttefesten]. 5. oktober meldte MIFF at en norsk familie var midt i terrordramaet. 6. oktober, etter forespørsel fra MIFF, fulgte NRK eksempelet til Al Jazeera og tok selvkritikk for sin første dekning av terrorangrepet.

I store deler av det palestinske samfunnet blir terroristen bak knivangrepet 3. oktober hyllet som en helt. Allerede 7. oktober meldte MIFF at en palestinsk familie på Gaza-stripen har oppkalt sin nyfødte sønn etter terroristen. 26. oktober meldte MIFF at en palestinsk kommune oppkaller en gate etter terroristen.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart