Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Den nyfødte skal hete «Jerusalemkniven»

Skjermdump fra den offisielle Facebook-siden til Fatah-bevegelsen.
Når du ser hvem som sprer det ekstreme navnevalget i sosiale medier, forstår du at noe er alvorlig galt.

En familie på Gaza-stripen har valgt å kalle sin nyfødte sønn «Jerusalemkniven», ifølge en fødselsattest som spres i sosiale medier blant palestinerne. Bildet spres ikke bare av religiøse rasister som fryder seg over alle jøder som er drept med kniv i Jerusalem de siste ukene. Bildet er også delt av den offisielle Facebook-siden til Fatah-bevegelsen. Fatah kontrollerer de palestinske selvstyremyndighetene, som mottar flere hundre millioner kroner i norsk bistand hvert år.

  • Hva tenker du om dette? – Skriv din kommentar i kommentarfeltet under.

 

Mer terrorhyllest

Lørdag 3. oktober ble to israelere drept og tre såret da en palestinsk terrorist gikk til angrep med kniv og skytevåpen i gamlebyen i Jerusalem. Samme kveld underslo NRK Kveldsnytt at ofrene var jøder og la ensidig ansvaret for økt uro på en “jødisk festival” [Løvhyttefesten]. 5. oktober meldte MIFF at en norsk familie var midt i terrordramaet. 6. oktober, etter forespørsel fra MIFF, fulgte NRK eksempelet til Al Jazeera og tok selvkritikk for sin første dekning av terrorangrepet.

I store deler av det palestinske samfunnet blir terroristen bak knivangrepet 3. oktober hyllet som en helt. Allerede 7. oktober meldte MIFF at en palestinsk familie på Gaza-stripen har oppkalt sin nyfødte sønn etter terroristen. 26. oktober meldte MIFF at en palestinsk kommune oppkaller en gate etter terroristen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart