Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Palestinsk mufti: – Flytting av USAs ambassade vil føre til krig og anarki

Fire dager på rad har det vært opptøyer i forbindelse med de nye sikkerhetskontrollene ved Tempelhøyden. (Illustrasjonsfoto: IDF)
Muhammad Hussein sier flytting av USAs ambassade vil føre til krig og anarki. (Illustrasjonsfoto: IDF)
Stormufti Muhammad Hussein sparer ikke på truslene.

Muhammad Hussein, palestinske myndigheters (PA) mufti, advarer i et intervju med PAs offisielle avis Al-Hayat Al-Jadida om at det vil få store konsekvenser hvis USA gjennomfører sin ambassadeflytting som planlagt. Den nye amerikanske ambassaden i Jerusalem skal åpne 14. mai i år.

Muftien sier det vil føre til «katastrofale kriger» over hele verden, siden dette blir sett på som et «angrep» på alle verdens muslimer. Det skriver Palestinian Media Watch, som oversetter palestinske medier fra arabisk.

«Han [muftien] forklarte at hvis USAs ambassade blir flyttet til Jerusalem, så vil det ikke bare være et angrep på palestinerne, men i realiteten også et angrep på arabere og muslimer over hele verden. Det vil ikke hjelpe for fred og sikkerhet i regionen, men heller føre til katastrofale kriger, anarki og ustabilitet», skrev Al-Hayat Al-Jadida i en artikkel i slutten av februar.

Videre i intervjuet oppfordrer muftien implisitt til å bruke vold og bli martyrer, ved å si at mennesker vil «ofre alt som er kjært for dem».

«Muftien la til at beboerne i Jerusalem og alle palestinerne, araberne og muslimene ikke vil underkaste seg dette åpenbare angrepet. De vil ofre alt som er kjært for dem for å konfrontere amerikanernes stahet».

Det er ikke første gang muftien har oppfordret til vold og drap.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart