Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

EU: «Problematisk og hatefullt innhold i palestinske skolebøker er ennå ikke fjernet»

Arik Agassi, forskningsleder ved IMPACT-se, viser fram noen av de palestinske skolebøkene som fremmer jihad og motarbeider fred. (Foto: IMPACT-se)
Krever rask endring av skolepensum.

Som MIFF skrev i januar, fortsetter opplæring i jihad og jødehat med uforminsket styrke i palestinske selvstyremyndigheter. Etter instruks fra flertallet på Stortinget, valgte Solberg-regjeringen å holde norsk bistand til palestinsk utdanning tilbake en periode, men like før utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide (H) gikk av, ble pengekranene igjen åpnet.

Selv om norske politikere, med viten og vilje, har valgt å finansiere palestinske myndigheters forgiftning og misbruk av barn, er det større motstand mot dette i EU. Onsdag 4. mai kom et klart flertall i EU-parlamentet (357 for, 259 imot, 24 avstod) med skarp kritikk. Vi beklager at det problematiske og hatefulle innholdet i palestinske skolebøker fortsatt ikke er blitt fjernet, uttrykker EU. De påpeker at palestinske myndigheter har unnlatt å fjerne hatefullt innhold og vold i skolen. EU krever «rask endring» av skolepensumet.

I forrige måned bekreftet EU at de holder tilbake bistand til palestinske myndigheter for å presse fram endringer i skolebøkene, skriver IMPACT-se i en pressemelding. IMPACT-se gransker skolebøker i en rekke land, og det er deres rapporter om innholdet i palestinske skolebøker som har fått EU-politikerne til å reagere.

Se eksempel på innhold i palestinske studiehefter fra høsten 2021 og skolebøker fra 2019.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart