Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Fatah skryter av sin dødelige terror

Fatah fremstiller seg selv som bedre enn Hamas fordi de dreper israelere. (Skjermdump fra Fatah-videoen.)
28. februar publiserte Fatah en skrytevideo hvor de forteller om «2.750 motstandshandlinger» (terrorangrep) som har «ført til drap på 12 israelere».

Norske medier fortier det systematisk, men den palestinske terroren mot jøder i Israel blir heiet fram av Fatah-bevegelsen til PA-president Mahmoud Abbas. Palestinske myndigheter oppvigler til vold, hyller terroristene og gir dem rikelig økonomisk belønning.

Her er et ferskt eksempel på hvordan Fatah skryter av sin terroraktivitet, og bruker det i politisk propaganda for å vise seg bedre enn Hamas, som styrer Gaza.stripen. 28. februar publiserte Fatahs kommisjon for informasjon og kultur en video på Facebook produsert av det Fatah-kontrollerte tv-selskapet Awdah. Videoen innledes slik:

«Fra starten på inneværende år [2023], er det gjennomført mer enn 2.750 motstandshandlinger mot okkupasjonen som har ført til drap på 12 israelere. Den siste var skyteoperasjonen i Hawara, som førte til drap på to sionister.»

Da ekstreme israelere bosettere hevnet seg etter terrorangrepet i Hawara med ildspåsettelse og vandalisering, ble dette fordømt bredt i det israelske lederskapet. På palestinsk side derimot, blir skytingen brukt som egenreklame for Fatah.

Fortellerstemmen i videoen fortsetter: «I januar alene ble mer enn 1.448 motstandshandlinger utført, inkludert 159 skyteoperasjoner og væpnede konfrontasjoner med okkupasjonsstyrkene, mens antallet operasjoner med utplassering eller kasting av bomber nådde 55.» I en pause i opplesningen hører man det islamistiske kampropet: Allahu akbar!

Fatah forteller at en tredel av 64 palestinske «martyrer» tilhørte Fatah eller PAs sikkerhetsstyrker. «Slik utgjør Fatahs medlemmer og sikkerhetsstyrkene kjernen og hendene til motstandsgruppene på Vestbredden, sammen med de andre palestinske gruppene. På Gaza-stripen var situasjonen annerledes, fordi der er motstanden 0.» Fortellerstemmen hevder «motstanden brenner under PAs styre men har sluttet å eksistere under Hamas-styret».

Videoen er tekstet av Palestinian Media Watch.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart