Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Skal selge israelsk vannteknologi i Gulfen

Watergen-sjef Michael Mirilashvili (t.h.) og Al-Dahra nestsjef og medgrunnleger Khadim Al Darei etter signeringen i Abu Dhabi. (Foto: Watergen)

Det israelske selskapet Watergen, som har utviklet en teknologi som gjør luft om til rent drikkevann, har signert en strategisk avtale med det emiratiske selskapet Al-Dahra om å bringe teknologien til De forente arabiske emirater og andre Gulfstater, skriver avisen Yedioth Ahronot.

Avtalen ble undertegnet i forrige uke i Abu Dhabi av Michael Mirilashvili, administrerende direktør i Watergen, og Khadim Al Darei, nestleder i Al-Dahra. Partnerskapet vil fokusere på landbrukssektoren, kontorer og bygårder, hoteller, industri og maritim virksomhet. Det er den nylig inngåtte fredsavtalen med Israel og Emiratene som åpner opp for samarbeidet.

Al-Dahra opererer i over 20 land, har 5000 ansatte og en ledende posisjon i Asia og Midtøsten. Watergens atmosfæriske vanngenerator produserer rent drikkevann av luft med kostnadseffektivt energiforbruk. Høy temperatur og luftfuktighet i Emiratene er ideelle forhold for Watergens største enheter, som kan produsere opp mot 5000 liter med rent drikkevann om dagen.

Watergens maskin finnes allerede i flere land rundt om i verden, inkludert i India, Kina, Fillipinene, Vietnam, Sierre Leone, Sør-Afrika, Monaco, Costa Rica, Chile og Usbekistan. De er også blitt brukt ved store begivenheter som fotball-VM i Russland i 2018. Det israelske selskapet har også donert flere maskiner til Gazastripen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart