Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Fatahs væpnede styrker øver på å angripe Israel under en øvelse i Gaza 6. mars. (Foto: Facebook)
Fatahs væpnede styrker øver på å angripe Israel under en øvelse i Gaza 6. mars. (Foto: Facebook)

Fatah øver på å angripe Israel

I Gaza er det ikke bare Hamas som forbereder angrep mot Israel, ifølge libanesisk tv. Mahmoud Abbas’ organisasjon Fatah avholdt fredag øvelse i å angripe IDF-baser. De opplyser også at de utvikler nye raketter til terrorangrep mot Israel.

For å lage flere slike artikler og drive MIFFs arbeid trenger vi 5 nye medlemmer denne uken. Klikk her

Fatahs væpnede avdeling Al Aqsa Martyrbrigader gjennomførte fredag en krigsøvelse der de simulerte bombing og overtakelse av det israelske forsvarets stillinger, ifølge en reportasje på den libanesiske tv-kanalen al-Mayadeen, som ble sendt søndag.

Øvelsen var gitt navn etter den avdøde PA-ministeren Ziad Abu Ein, som døde av stressrelatert hjerteinfarkt mens han deltok i en demonstrasjon på Vestbredden der han gikk i konfrontasjon med israelske soldater. TV-reportasjen viser hvordan øvelsen ble avsluttet med en prosesjon der de væpnede terrorstyrkene marsjerte over et israelsk flagg som var lagt på bakken. Bildene viser også en skyteøvelse der blinken var et bilde av det israelske forsvarets arabiskspråklige talsmann Avichay Adraee.

 

Utvikler nye terror-raketter

Fatahs terrorstyrker i Gaza tok på seg ansvaret for flere rakettangrep mot Israel under Gaza-krigen i fjor sommer. Kommandant Abul Abed sier at de nå jobber med å utvikle nye og bedre raketter, skriver Times of Israel, som har referert innholdet i reportasjen på engelsk.

– Når det gjelder utviklingen av raketter, har vi hatt en seriøs utvikling, og vi har utført seriøse eksperimenter daglig, sier han Abed.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart