Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Terrorister i dress

En ny rapport dokumenterer tette bånd mellom såkalte "menneskerettighets-organisasjoner" som går inn for boikott av Israel, og palestinske terrororganisasjoner.

Søndag 3. februar publiserte Det israelske strategidepartementet en 78 sider lang rapport med tittelen «Terrorists In Suits» (terrorister i dress).

«Terrororganisasjoner mener boikott er en ekstra taktikk ved siden av væpnet kamp mot Israel og har derfor gått sammen med BDS-kampanjen for å nå målet om å avvikle den jødiske staten. Etter å ha avslørt forbindelsen mellom boikottorganisasjoner og terrororganisasjoner oppfordrer jeg regjeringer i Europa om å revurdere lovligheten og avslutte finansieringen av boikott Israel-organisasjoner»

Strategiminister Gilad Erdan

Likud-politiker Gilad Erdan er nyutnevnt minister. (Foto: Likud)
Strategiminister Gilad Erdan. (Foto: Likud)

Rapporten dokumenterer over 100 tette bånd mellom over 13 NGO-er (ikke-statlige organisasjoner) – som hevder de arbeider for palestinernes menneskerettigheter – samtidig som de inngår i den såkalte BDS-kampanjen mot Israel, og de to palestinske terrororganisasjonene Hamas og Folkefronten for Palestinas frigjøring (PFLP).

BDS står for Boycott, Divestment og Sanctions.

Rapporten dokumenterer hvordan Hamas og PFLP bruker NGO-ene som et ekstra våpen i kampen for å utslette staten Israel. Terroristene har lyktes med å plassere over 30 av sine medlemmer i lederposisjoner i anti-israelske NGO-er. 20 av dem har vært fengslet, blant annet for drap.

Hamas og PFLP står på terrorlisten til USA, EU, Canada og Israel, og har gjennomført en lang rekke terrorangrep, inkludert flykapringer og selvmordsbombinger.

En av mennene som er nevnt i rapporten er palestineren Shawan Jabarin. I april 2017 var han i Norge. På forhånd skrev MIFF artikkelen «Norsk Folkehjelp, PRIO og KLP åpner dørene for palestiner med terrorbånd«.

Shawan Jabarin. (Illustrasjon: MSA)
Shawan Jabarin. (Illustrasjon: MSA)

Det betyr at boikottorganisasjoner og terrororganisasjoner samarbeider om aktiviteter som for eksempel innsamling av penger. Disse personene har altså ikke sluttet med å støtte terror mot israelere, slik de har forsøkt å gi inntrykk av utad.

Norsk Folkehjelp, Fagforbundets partner i støttearbeidet til palestinerne, måtte i 2018 betale 16 millioner kroner til amerikanske myndigheter for sin støtte til palestinske terrororganisasjoner, deriblant Hamas og PFLP.

Last ned og les hele rapporten her.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart