Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Amerikansk statsborger stod bak terrorangrep

Helsepersonell og soldater på stedet hvor tre israelske tenåringer ble skutt av en palestinsk terrorist 2. mai. (Foto: MDA)
Muntassir Shalabi skjøt tre israelske tenåringer kort tid etter at han kom hjem fra USA.

Store militære styrker leter etter Muntassir Shalabi, som er identifisert som mannen bak skyteangrepet mot tre israelske tenåringer søndag 2. mai. To av tenåringene ble alvorlig skadet – en av dem kritisk – i terrorangrepet.

Palestineren skal være amerikansk statsborger og skal nylig ha returnert fra USA, hvor han skal ha bodd i flere år. Ifølge avisen Ha’aretz hadde Shalabi store økonomiske problemer etter å ha tapt penger på gambling.

Om det var penger som var motivasjonen for angrepet vites ikke, men palestinske myndigheter betaler ut store summer til dem som utfører terror. Blant annet har to barnemordere fått over 3,3 millioner kroner i terrorlønn.

Foreløpig er ingen pågrepet for selve terrorangrepet, men flere personer er arrestert for å ha hjulpet terroristen(e) med å gjemme seg. Blant annet skal bilen som ble brukt ha blitt brent opp for å skjule spor og bevismateriale.

Ifølge innbyggerne i landsbyen Aqraba nær Nablus har det israelske forsvaret omringet et hus hvor man mistenker at Shalabi befinner seg. Det er ikke kommet meldinger om at den mistenkte terroristen er pågrepet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart