Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

IDF arresterte 15 terrormistenkte

Israelske sikkerhetsstyrker pågrep 15 mistenkte terrorister under et raid på Vestbredden natt til 9. mai. (Foto: IDFs talsperson)
Jobber for fullt for å unngå nye terrorangrep.

Israelske styrker opererte over hele Vestbredden natt til mandag 9. mai. 15 terrormistenkte ble pågrepet. Flere av de pågrepne er mistenkt for å ha vært involvert i terrorangrepet i Elad 5. mai og skyteangrepet i Ariel 29. april. Totalt fire mennesker ble drept i disse angrepene.

Søndag ble palestinerne Sabhi Shajir og As’ad Alrafa’ani, mistenkt for å stå bak kniv- og økseangrepet mot sivilpersoner under feiringen av nasjonaldagen i Elad, pågrepet etter 60 timer på rømmen. Informasjon som kom frem i avhør av de to terroristene førte til nye arrestasjoner.

To palestinere er pågrepet, mistenkt for å ha bistått dem. To palestinere ble også pågrepet for mistanke om at de har hjulpet Yahya Mar’ee og Yousseff A’asi, som skjøt og drepte en israelsk sikkerhetsvakt utenfor Ariel på Vestbredden.

Flere våpen ble også beslaglagt i forbindelse med aksjonen, som ble gjennomført av det israelske forsvaret, Shin Bet og grensepolitiet.

Det har også vært flere andre alvorlige hendelser i helgen. I Jerusalem ble en politibetjent knivstukket i nakken og moderat skadet av en palestinsk terrorist. Terroristen ble skutt av andre politibetjenter på stedet og ble alvorlig skadet. Han får nå behandling på sykehus.

Søndag kveld var det også en hendelse ved en israelsk bosetning på Vestbredden. En palestiner bevæpnet med kniv klarte å infiltrere bosetningen Tekoa, men ble skutt og drept av en sivilperson som var medlem av bosetningens sikkerhetsteam. Palestineren var i ferd med å angripe vakten med kniv da han ble skutt.

Siden slutten av mars er 19 personer drept i terrorangrep i Israel.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart