Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Israeler drept i Hizbollah-angrep

Sharif Suad er det 20. offeret for Hizbollahs rakettangrep mot Israel siden 8. oktober i fjor. (Foto: Privat)
Antallet drepte i nord har nå passert 20 siden 8. oktober i fjor.

En israelsk sivilperson som jobbet for det israelske forsvaret ble natt til fredag drept, da den libanesiske terrorgruppen Hizbollah avfyrte panservernmissiler mot Mount Dov nord i Israel på grensen mot Libanon, skriver Times of Israel.

Den drepte er identifisert som Sharif Suad, en beboer fra beduinlandsbyen Sallama nær Karmiel. Han jobbet med infrastruktur i området da han ble truffet. Han ble erklært død på stedet kort tid etter angrepet.

Suad er den 20. personen som blir drept i angrep fra Hizbollah siden 8. oktober i fjor. Ni sivilpersoner og elleve israelske soldater og reservister er drept i de nærmest daglige rakettangrepene fra den libanesiske terrorgruppen.

Som følge av trusselen fra Hizbollah er de fleste israelske lokalsamfunn nær grensen mot Libanon evakuert. Rundt 80.000 israelere har måtte flykte fra sine hjem og ingen av dem vet når de kan returnere hjem igjen.

Etter nattens angrep bombet det israelske forsvaret flere Hizbollah-mål i Sør-Libanon, inkludert et våpenlager og rakettutskytningsramper.

I forrige uke ble 14 soldater og fire sivilpersoner skadet i et droneangrep mot et samfunnshus i beduinlandsbyen Arab al-Aramshe i det nordlige Israel. Reservisten Dor Zimel (27) døde senere av skadene han pådro seg.

Zimel hadde nylig forlovet seg og forlovelsesringen hadde han fått av faren til Addir Mesika, som ble drept av Hamas-terrorister under angrepet på Supernova-festivalen 7. oktober. Han skulle etter planen ha giftet seg i juni.

Familie og venner i begravelsen til reservisten Dor Zimel 22. april 2024. (Foto: Flash90)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart