Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Far og sønn voldtok kvinne og drepte henne 7. oktober

Jamal Hussein Ahmad Radi voldtok en kvinne sammen med sin sønn før han drepte henne. (Foto: Skjermdump)
De rystende avsløringene kommer frem i avhør med terroristene.

To Hamas-terrorister, en far og en sønn, har tilstått å ha voldtatt uskyldige israelske sivilpersoner før de drepte dem under massakren 7. oktober. Det er den britiske avisen DailyMail som har publisert de rystende beskrivelsene.

Jamal Hussein Ahmad Radi (47) og hans 18 år gamle sønn Abdallah ble pågrepet av israelske soldater inne på Gaza i mars. I avhør har de forklart hvordan de brøt seg inn i kibbutzen Nir Oz og drepte, voldtok og kidnappet.

– Vi fant noen i hvert hus. Vi enten drepte dem eller kidnappet dem. I det første huset fant vi en kvinne og en mann. Vi skjøt og drepte dem. De må ha vært i slutten av 40-årene, forteller Radi, tilsynelatende uten anger.

I avhøret, som er filmet av sikkerhetstjenesten Shin Bet, erkjenner 47-åringen også å ha voldtatt en israelsk kvinne under det brutale angrepet.

– Jeg truet henne med våpen til å kle av seg. Jeg husker at hun hadde på seg shorts. Hun skrek og grein mens jeg voldtok henne, sier han videre.

47-åringen, som er medlem av Hamas sine sikkerhetsstyrker, sier i avhøret at han ikke vet hva som skjedde med kvinnen etter voldtekten.

Men ifølge hans sønn skal faren ha drept kvinnen, etter at far, sønn og et annet familiemedlem var ferdige med å voldta henne.

– Min far voldtok henne, så gjorde jeg det og så min fetter. Vi dro etterpå, men min far drepte kvinnen etter at vi var ferdige med å voldta henne, sier sønnen i avhøret. Han erkjenner også flere voldtekter under 7. oktober-angrepet.

– Før denne kvinnen så voldtok vi en annen jente i tillegg. Jeg drepte to personer, voldtok to personer og brøt meg inn i fem hus, forklarer 18-åringen.

De rystende tilståelsene kommer to måneder etter at Pramila Patten, FNs spesialrapportør for seksuell vold i konfliktområder, publiserte en rapport om seksuelle overgrep utført av Hamas-terrorister under massakren 7. oktober.

Under det månedlange besøket til Israel snakket hun med 34 overlevende, besøkte kibbutzer som ble angrepet og likhus hvor ofrene ble oppbevart.

– Det jeg ble vitne til i Israel var scener med ufattelig vold utført med en sjokkerende brutalitet, sa Patten etter besøket til Israel.

Til tross for overveldende bevis for seksuell vold under massakren 7. oktober, er det fortsatt mange som forsøker å benekte at det fant sted.

Jamal Hussein og sønnen sitter nå i fengsel og venter på rettssak.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart