Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Ingen offentliggjøring, takk!

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

I juni hadde Chaim Langert fra Jerusalem et leserbrev i Jerusalem Post. Der gir han uttrykk for at han synes det er fint at utdanningsminister Yossi Sarid har bestemt at israelsk ungdom skal få lære om tyrkernes folkemord på armenerne etter 2. verdenskrig.
Men at Sarid sa dette offentlig, var ikke lurt. Det gjorde den tyrkiske regjeringen flau og oppskaket.

USA kan tåle å fornærme Tyrkia. Men lille Israel har ikke råd til å fornærme sin eneste allierte i Midtøsten.

Dette er, fritt gjengitt, et eksempel på de utrolig mange hensynene israelerne må ta til naboer som ikke vant med fri debatt og med å tåle ubehagelige sannheter. Desto viktigere er det at Israels venner taler fritt om det israelerne selv ikke kan si så mye om.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart