Dette er Arafats barnekrigs-strategi

Bruken av barnesoldater er et sentralt ledd i Arafats militære strategi. Midt i flokkene av steinkastende barn springer det militssoldater som skyter med skarpt. Det internasjonale pressekorpset har strengt forbud mot å ta bilder av disse skytende araberne.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

Allerede i den beryktede jihad-talen Arafat holdt i flyktningeleiren Daheishe den 21.10.1996 appelerer han til arabiske foreldre om å ofre barna sine. Sitat: «Vi kjenner bare ett ord: jihad, jihad, jihad. (…) Jeg kaller på dere alle: Sett minst 12 barn til verden og gi meg 10 av dem så de kan fortsette kampen.» (Kilde: Jediot Ahronot 22.10.96).

I juli 2000 deltok Arafat i sluttstatusforhandlingene i Camp David. Der sa han Nei til et kompromissforslag og mistet han adskillig internasjonal goodwill. Arafat svarte med å forberede ny intifada.

Grunnelementet i intifada-strategien er massemobilisering av barn og tenåringer til «demonstrasjoner». Barnas oppgave er å kaste stein, bruke sprettert eller slynge og kaste brannbomber. Guttene skal springe frem og kaste. Så skal de springe tilbake i dekning, hente ny ammunisjon og springe frem på nytt.

Barna mobiliseres systematisk. De får fri fra skolen. De hentes med busser og kjøres til demonstrasjonsstedene. Kurver fulle av stein og brannbomber kjøres frem. Om sommeren har mange av barna vært på sommerleir for å trene i samordnet intifada-strategi. Før hver aksjon informeres de dessuten metodisk. På gitte signaler skal de aksjonere. På gitte signaler skal de søke dekning. På gitte signaler skal de aksjonere annerledes. Slik lærer barna å opptre samlet i store angrepsbølger.

Milits-soldater skyter
Midt mellom barnesoldatene springer det voksne med automatgeværer eller maskinpistoler. Barnas egentlige oppgave er å gi disse skarptskytende milits-soldatene levende dekning. De fleste milits-soldatene sokner til Al Fatahs ungdomsorganisasjon Tanzim. Deres oppgave er å skyte på israelere for å drepe.

Når israelerne så svarer på ildgivningen, er det nesten ikke til å unngå at noen av barnesoldatene blir truffet. Mange blir såret. Og ikke få blir drept. Tapstallene er et av intifadaens viktigste våpen i mediekrigen. Det bor et enorm PR-potensiale i daglige reportasjer om barn som skytes med israelske kuler. Det hører kynisk med i Arafats barnekrig-strategi.

Steinenes generaler
Samtidig foretrekker man å rette angrepene mot små israelske utposter. Det fins mange av dem ved strategiske veikryss, høydedrag eller bosettinger hele sirkelen rundt Arafats 8 storbyer i Judea/Samaria og langs Gaza-stripen. I disse utpostene posterer israelerne tradisjonelt et lite militært lag på omtrent 13 soldater, i noen tilfeller opp mot 20 soldater. Intifadaen rettes bare unntaksvis mot enheter som er større.

Intifadaens strateger har en nesten umettelig appetitt på jødiske bosettere, særlig de som bor i ensome bosettinger omringet av arabisk-kontrollerte områder. Kunne man greie å nedkjempe de små vakt-lagene som beskytter dem, ville det deretter være mange kvinner og barn å lynsje. Både Netsarim eller Kfar Darom er eksempler på slike ensomme jødiske bosettinger. Heldigvis har intifadaen ikke greid å nå så langt, ennå. Men det er ingen tvil om at det er slike motiver som skjuler seg bak valget av de mest populære angrepsstedene.

Arafats barnekrig-strategi er meget bevisst: «Steinenes generaler vil beseire Israels generaler», lover han.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart