Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Har Israel sionistiske drapsdelfiner?

En delfin svømmer i Rødehavet utenfor den israelske byen Eilat. Hamas påstår at Israel bruker delfiner til å drepe terrorister under vann. Det er ikke kjent om delfinen på bildet er en hemmelig agent. (Foto: Noam Revkin Fenton/Flash90)
Hamas påstår i alle fall at en av deres froskemenn ble jaget av en sionistisk drapsdelfin.

Den palestinske terrorgruppen Hamas anklager israelske sikkerhetsstyrker for å ha brukt en delfin til å jage en av deres froskemenn utenfor kysten av Gaza. Det skriver den palestinske avisen Al-Quds, ifølge Jerusalem Post.

Det var under en dykkeøvelse i Middelhavet at en av marinesoldatene til Hamas angivelig ble jaget av en delfin, som hadde utstyr som gjorde den i stand til å drepe terrorgruppens froskemenn, sier en talsperson for marinejegerne til Hamas’ militære ving Izz ad-Din al-Qassam-brigadene.

«Ifølge Hamas finnes det morderiske sionistiske delfiner», skriver analytiker Joe Truzman fra «Long War Journal», som følger terrorgruppen Hamas tett.

Han har også lagt ved en video hvor Hamas sier at en av deres froskemenn, som ble drept under krigen i mai 2021, fant en av drapsdelfinene. De viser også frem utstyr som de påstår skal ha tilhørt den israelske delfinen.

Hva funksjonen til dette utstyret angivelig skal være kommer ikke frem i videoen, men Al-Quds viser til en lignende hendelse fra august 2015 hvor en annen delfin angivelig skal ha vært utstyrt med et fjernstyrt kamera og våpen som kunne skyte harpun-lignende prosjektiler.

Al-Quds kilder hevder at Hamas i 2015 klarte å fange en av de israelske drapsdelfinene. Hamas påstod den gangen at delfinen var blitt «fratatt sin frie vilje» og gjort om «til en morder» av det israelske forsvaret. Hamas har flere ganger påstått at Israel har brukt delfiner og andre sjødyr som våpen.

Men Hamas er ikke alene om å komme med slike anklager. I 2010 sa den egyptiske guvernøren Mohamed Abdel Fadil Shousha at drapshaier i Sharm el-Sheikh var styrt av israelske Mossad for å ødelegge for egyptisk turisme. I 2011 fanget saudiarabiske myndigheter en gribb som de mente var en spion for Israel, etter en misforståelse om sporingsenheten den hadde på seg.

Tyrkiske myndigheter pågrep en mistenkt israelsk spionfugl i 2013, men slapp den fri etter at røntgenbilder viste at den ikke bar overvåkingsutstyr.

Ifølge Hamas ble en av deres froskemenn jaget av en sionistisk drapsdelfin. Her fra en øvelse i fjor. (Foto: Hamas)

Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart