Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Operasjon Forsvarssøyle

Forsvarssjef Moshe Ya'alon sammen med forsvarssjef Benny Gantz (t.v.) og sjef for IDFs Sørkommando Sami Turgeman. (Foto: IDF)

Israels forsvarsminister snakker ut

– Det ville tatt flere år å rense Gaza-stripen for terrorister, sier Israels forsvarsminister Moshe Ya’alon. Han mener det ikke ville være verdt den høye prisen.

Rakettangrep fra Gaza-stripen fra 2009. (Foto: paffairs_sanfrancisco, flickr.com)

Rammet av raketter fra Gaza og Syria

Israel ble rammet av raketter og granater fra både Gaza-stripen og Syria natt til onsdag. IDF svarte med å gå til aksjon mot mål begge steder.

Våkne soldater stanset terrorister. (Illustrasjonsfoto: GPO)

Ingen israeler drept i terror fra Vestbredden

Fjoråret ble det første året på 39 år at ingen israeler ble drept av terror verken på Vestbredden eller i Jerusalem. 1.221 israelere er blitt drept og 8.519 skadet i terror-angrep siden år 2000.

Hemmelige Gaza-samtaler med Egypt

Israel og Egypt kan komme til å lette restriksjonene mot Gaza-stripen ytterligere, samtidig som de strammer grepet for å stanse våpensmuglingen til Hamas. En israelsk regjeringskilde bekreftet torsdag at det pågår hemmelige samtaler i Kairo i denne retning.

Faksmile fra Helgeland Arbeiderblad 30. november 2012.

Sammenligner Gaza 2012 og Telavåg 1942

Martin Jøsevold, som sitter i kommunestyret i Leirfjord for partiet Rødt, sammenligner Israels siste forsvarsoperasjoner mot Hamas og Islamsk Jihad på Gaza-stripen med nazistenes ødeleggelse av Telavåg i 1942.

Aps partileder Shelly Yachimovich (Foto: Arbeiderpartiet i Israel)

Arbeiderpartiet til stemmeurnene

I jakt på gamle storhetstider skal Arbeiderpartiets 60.424 medlemmer stemme over partilisten til Knesset-valget 22. januar.

Det er ikke flere saker å vise
0

Your Cart