Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

november 21, 2012

Skjermdump fra Al-Aqsa TV 16. november, med teksting på engelsk av MEMRI.

– Vi elsker døden, de vantro jødiske hundene elsker livet

– Jeg ønsker å avfyre raketter mot jødene og bli martyr som min far, sier en liten jente. – De unge muslimene i Gaza elsker martyret, akkurat som våre fiender, de vantro jødiske hundene, elsker livet, sier en ung mann. De er slektninger av en terrorleder som ble drept sammen med Ahmad Jabari.

Skjemdump av bilder tatt etter terrorangrepet fra haaretz.com og ynetnews.com.

Terrorangrep mot buss i Tel Aviv

Onsdag formiddag ble en buss utsatt for et terrorangrep i storbyen Tel Aviv. Totalt ble 21 mennesker skadet, minst to av dem alvorlig. Politiet jakter to mistenkte terrorister.

Faksmilen i bakgrunnen er hentet fra Fredrikstad Blad 8. juni 2010.

Det falske mediebildet av Israel

Finnes det et falskt bilde av Israel i Norge? Hva er årsaken? Hva er det som er feil? Hva er galt med den norske mediedekningen? Hva er effekten av den anti-israelske propagandaen? Se foredrag av Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred.

Løgn eller inkompetanse? Uansett - det pisker opp hat mot Israel og mot jøder. (Foto: Wikimedia Commons)

Teppebombe-løgnen

Kanskje er det journalister som ikke kjenner militærfaglige begrep, men effekten av teppebombe-anklagen mot Israel kjenner vi godt. Slikt er egnet til å piske opp hat mot Israel og jøder. Anklagen har selvsagt ikke rot i virkeligheten.

Britisk kommandør Richard Kemp (Foto: Wikipedia)

Kemp: – IDF beskytter sine sivile

Under den forrige Gaza-krigen påpekte den britiske obersten Richard Kemp at de israelske forsvarsstyrkene gjorde mer for å sikre rettighetene til sivile i kampsonen enn noen annen hær i historien. Nå følger han me på kamphandlingene under Operasjon Forsvarssøyle.

Et tak på en boligblokk i Ashdod rammet av en Hamas-rakett forrige uke. (Foto: IDF)

To israelere drept i rakettangrep

Granatangrepene mot Eshkol-regionen nord for Gaza-stripen tirsdag morgen krevde to israelske liv, en soldat og en sivilt ansatt i forsvarsdepartementet. Utenriksminister Avigdor Lieberman sier en bakkeinvasjon eventuelt må komme etter valget i januar.

Palestinske druesankere i Gush Etzion-regionen på Vestbredden, med bosetningen Karmi Zur i bakgrunnen. (Foto: Michael Loadenthal)

Rakett landet på Vestbredden

Området Gush Etzion på Vestbredden ble rammet av en rakett som var ment for Jerusalem tirsdag kveld. Det er andre gang under den pågående krigen at palestinske landsbyer i området nesten har blitt truffet.

0

Your Cart