Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

februar 19, 2013

Skjermdump fra oslooyene.no 19. februar 2013.

Jødehat fjernet fra turistside etter anmeldelse

Jødehat på forsiden av nettsted om Osloøyene er fjernet etter at saken ble anmeldt av DMT i januar. – MIFFs tips til DMT har medført at de forferdelige anklagene er fjernet, påpeker Jan Benjamin Rødner, styremedlem i MIFF.

Intel-selskapets logo

– Vi står for 10 prosent av nasjonal eksport

Den verdensledende amerikanske prosessorprodusenten Intels base i Israel er den største private arbeidsgiveren i landet. Men dersom ikke tiltak blir gjort for å endre utdanningen i Israel, kan de stå i fare for å miste sin teknologiske overlegenhet, mener Intels Israel-sjef Mooly Eden.

Yair Lapid og hans datter under valgkampen. (Foto: Yair Lapids Facebook-konto)

Lapid forsikrer at han er til å stole på

Etter å ha snakket høyt i mediene om muligheten for å ta over som statsminister etter neste valg, er Likud-leiren svært skeptiske til Yair Lapid. Han gjør nå alt for å overbevise dem om at han er ansvarlig.

Foto: Skjermdump fra Ha'aretz.com

Ha’aretz påpeker interessekonflikt hos Shas-minister

Shas-politikeren Meshulam Nahari ba om at 22.500 kroner måtte utbetales til en organisasjon, uten å nevne at sin den gang kommende svigerdatters bestefar var eier. Nahari påpeker at årlige utbetalinger var gitt i flere år før forlovelsen.

Mor til en palestinsk fange i et israelsk fengsel. (Illustrasjon: Lisa Nessan, flickr.com)

Demonstrasjoner på Vestbredden

Mandag protesterte palestinere flere steder på Vestbredden for å få frigjort fire palestinske fanger på sultestreik i israelske fengsler og for å støtte deres andre medfanger.

0

Your Cart