Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Islamsk Jihad: – Alle sykehusene i Gaza blir brukt av terrorister

Israelske soldater utenfor Shifa-sykehuset. Bildet er fra november 2023. (Foto: IDF)
Talsperson for Islamsk Jihad erkjenner at de misbruker sykehusene.

Talsperson for den palestinske terrorgruppen Islamsk Jihad, Tarik Salame Uda Abu, har i avhør med den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet erkjent at palestinske terroriser har tatt over alle sykehusene på Gazastripen.

Uda Abu ble pågrepet i den store antiterror-operasjonen ved Shifa-sykehuset, hvor over 200 terrorister ble drept og over 500 pågrepet. Shin Bet har publisert deler av avhøret med talsmannen til Islamsk Jihad.

– Terrorgruppene i Gaza bruker alle sykehusene på Gazastripen. Der er det strøm og internett 24 timer i døgnet, forklarer han.

I avhøret forteller Uda Abu også at en del av hans rolle var å lure internasjonale medier og land til å vende seg mot Israel. Det lykkes han med. Blant annet fikk de hele verden til å tro at Israel hadde bombet et sykehus i Gaza by.

– Vi løy og lurte hele verden med historien om at det var en israelsk rakett som traff et sykehus i starten av krigen, forteller Uda Abu i avhøret.

Historien han viser til var da en rakett eksploderte ved Al Ahli-sykehuset i Gaza by 18. oktober. Norske medier og anti-israelske organisasjoner var raskt ute med å fordømme Israel for angrepet. Så viste det seg at hele verden var blitt lurt. Det var en palestinsk rakett, avfyrt mot Israel, som hadde eksplodert utenfor sykehusets parkeringsplass.

I avhøret forteller Uda Abu også om hvordan palestinske terrorister misbruker ambulansene ved sykehusene på Gazastripen:


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart