Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

MIFF styrker redaksjonen

Margit Liljan Apelthun (bildet) tar nå layouten på Midtøsten i fokus. (Foto: Privat)
Margit Liljan Apelthun (bildet) tar nå layouten på Midtøsten i fokus. (Foto: Privat)
Det er Margit Liljan Apelthun (bildet) som har laget den ferske utgaven av Midtøsten i fokus som MIFFs medlemmer får i postkassen denne uken.

Fra 1996 har Conrad Myrland tatt ombrekking (layout) på MIFFs informasjonsavis Midtøsten i fokus. Myrland begynte med jobben som tenåring, men har fortsatt arbeidet med avisen også etter at han ble nettredaktør på deltid fra 2001 og daglig leder på fulltid fra 2007.

Fra og med Midtøsten i fokus nr. 1/2015 har Margit Liljan Apelthun i selskapet Apelthun House Ltd. overtatt ansvaret for ombrekkingen. Apelthun har mange års erfaring som deskmedarbeider i aviser som Dagen og Norge IDAG, og har de siste årene drevet sitt eget selskap med kommunikasjonstjenester.

– MIFF leier inn Apelthuns tjenester for å frigjøre daglig leder Conrad Myrland til andre oppgaver, forklarer Morten Fjell Rasmussen. MIFFs styreleder er svært tilfreds med å ha styrket redaksjonen med en erfaren deskmedarbeider som også er en engasjert og kunnskapsrik Israel-venn.

MIFF har også styrket redaksjonen på annen måte i 2015. Journalist Tor-Bjørn Nordgaard har trappet opp fra 60-80 prosent stilling til 100 prosent.

– Totaleffekten blir en enda mer slagkraftig MIFF-organisasjon, med mer trøkk i nyhetsdekningen på miff.no, en bedre avis og en daglig leder som ikke bare kan skrive mer, men også drive mer med organisasjonsbygging, lobbyvirksomhet, debatter, foredrag og annet, sier Rasmussen.

MIFFs styrking av redaksjonell stab er bare mulig på grunn av våre medlemmer og trofaste støttespillere. Dersom du er en fast bruker av miff.no, men ikke ennå er blitt medlem av MIFF, oppmuntrer vi deg til å fylle ut registrertingsskjemaet nå. Det tar kun ett minutt!


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart