Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vi vil fortsette å senke skattene

Utnevnelsen av Ehud Olmert som midlertidig finansminister indikerer at regjeringen vil fortsette med den samme økonomiske politikken som før, men at den vil bli "mykere i kantene", skriver Jerusalem Post. Statsminister Ariel Sharon har allerede uttalt at han planlegger å fortsette Netanyahus politikk "uforandret" og at han vil fremme 2006-budsjettet for Knesset tirsdag. Selv om tidligere uttalelser fra Olmert tyder på at han støtter mange av Netanyahus ideer, vil nok kuttene i de offentlige utgiftene bli mye mindre. I august i fjor, uttrykte han misnøye med kuttene i budsjettet for 2005. – Finansdepartementet skulle blitt tvunget til å forbedre den sosiale standarden og arbeidsmarkedet, sa Olmert. Likevel har den nye finansministeren ofte gitt uttrykk for at han støtter skattekutt, og har aldri kritisert Netanyahu for å kutte for mye skatt. – Vi må fortsette å senke skattene, noe som trengs for å integrere Israel i verdensøkonomien. I Israel er de direkte skatteavgiftene relativt høye, oppmuntrer ikke til arbeid og lokker ikke selskaper til å komme og investere, uttalte han i mai.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart