Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Stod bak terrorangrep mot sivil israeler ved Gaza-stripen

Terrororganisasjonen Hamas, som er det dominerende partiet i den palestinske samlingsregjeringen, sier de stod bak skyteangrepet mot en sivil israeler ved grensen til Gaza-stripen mandag. Kobi Ohayun (42) ble moderat skadet mens han var på jobb for Israel Electric Corporation nær grensestasjonen Karni. Samme dag meldte egyptiske politistyrker om arrestasjon av en Hamas-aktivist i Sinai. Terroristen skal ha planlagt et selvmordsangrep i Israel. – Dersom palestinerne fortsetter å bryte våpenhvilen vil IDF reagerer tøft mot palestinske terrororganisasjoner, advarer en israelsk forsvarskilde. – Bare et "mirakel" kan forhindre en militær konfrontasjon mellom Israel og palestinerne i nær fremtid, sier leder for Knessets utenriks- og forsvarskomité mandag.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart