Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Mahmoud Abbas kommer til Norge

Mahmoud Abbas holder mulige etterfølgere på trygg avstand. (Foto: Olivier Pacteu / Flickr.com)
Mahmoud Abbas fortsetter å betale fengslede palestinske terrorister store summer. (Foto: Olivier Pacteu / Flickr.com)
MIFF forventer at norske myndigheter tar opp terrorlønn og hatindoktrinering.

Onsdag 18. september kommer den palestinske presidenten Mahmoud Abbas til Norge. Det skriver den norske regjeringen i en pressemelding. President Abbas vil være i Norge fram til fredag 20. september.

«President Abbas’ program innledes onsdag 18. september med middag med utenriksminister Ine Eriksen Søreide. 19. september vil presidenten møte statsminister Erna Solberg til middag i statsministerboligen. Fredag 20. september skal Mahmoud Abbas i audiens hos HKH Kronprinsregenten. Han vil også ha møter på Stortinget», skriver regjeringen i pressemeldingen.

Formålet med besøket skal være å diskutere situasjonen i de palestinske selvstyreområdene og regionen forøvrig. Det skal også diskuteres tiltak som kan styrke mulighetene for en forhandlet to-statsløsning, står det videre.

«Utenriksministeren og president Abbas vil også diskutere neste ministermøte i Giverlandsgruppen for Palestina (Ad-Hoc Liaison Committee, AHLC, hvor Norge har formannskapet), som finner sted i New York 26. september. Sentrale temaer i det norsk-palestinske forholdet vil også stå på dagsorden i møtene».

– Vi forventer at utenriksminister Ine Eriksen Søreide konfronterer Abbas med hatindoktrineringen, terrorglorifiseringen og fangelønnen til de palestinske myndighetene, sier MIFFs styreleder Bengt-Ove Nordgård.

Til tross for at selvstyremyndighetene har store økonomiske utfordringer, så fortsetter de å øke lønnen til fengslede terrorister. Så langt i år har utgiftene til terrorlønn økt med 11,8 prosent. Land som USA og Australia har sagt at de ikke lenger vil være med og smøre et system som belønner terrorisme.

MIFF mener Norge må følge etter, så lenge terrorlønnen fortsetter.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart