Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Tusenvis av palestinere har deltatt i opptøyer langs grensen mot Israel. (Foto: Det israelske forsvaret)
Historien om en baby som døde av tåregass ble diktet opp av Hamas for å sverte Israel. (Foto: Det israelske forsvaret)

50 av de drepte var Hamas-medlemmer

Nesten alle de drepte i mandagens opptøyer var medlemmer av terrorgrupper.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

En talsmann for Hamas erkjenner at 50 av de 62 palestinerne som ble drept i opptøyene langs Gaza-grensen mandag og tirsdag var medlemmer av den islamske terrorgruppen. Dermed er antallet kjente medlemmer av terrororganisasjoner blant dødsfallene oppe i 53, skriver Times of Israel.

– I den siste runden med konfrontasjon, hvor 62 personer ble martyrer, var 50 av disse martyrene fra Hamas, mens tolv var fra folket. Dette er offisielle tall. 50 av martyrene fra de siste kampene var fra Hamas, sier Salah Bardawil i et intervju med det palestinske nyhetsbyrået Baladna.

Blant de drepte var det en terrorcelle med åtte væpnede Hamas-soldater. De ble drept i en skuddveksling med israelske soldater da de forsøkte å infiltrere Israel. Det var også flere forsøk på å feste bomber langs grensen.

Fra før har den iransk-støttede gruppen Palestinsk Islamsk Jihad bekreftet at tre av de drepte var medlemmer av deres militære fløy, Saraya al-Quds.

Det israelske forsvaret mener uttalelsene fra Hamas bør være en vekker.

– Dette beviser det faktum som mange har prøvd å ignorere: Det er Hamas som står bak disse opptøyene og at forsøket på å kalle dette for «fredelige demonstrasjoner» ikke kunne vært lenger unna sannheten, sier IDFs talsmann Jonathan Conricus.

Israelske soldater har ikke noe annet valg enn å skyte dem som går amok ved grensegjerdet, skriver Alex Fishman i en analyse av situasjonen.

Også tidligere er det avdekket at drepte i opptøyene langs Gaza-grensen har vært tilknyttet de palestinske terrororganisasjonene på Gazastripen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart