Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Angrep soldater – to terrorister drept

To palestinske terrorister ble drept da de skjøt mot israelske soldater. Her inspiserer palestinere bilen etter hendelsen. (Foto: Flash90)
To terrorister fra Islamsk Jihad ble skutt og drept da de angrep israelske soldater på Vestbredden.

To medlemmer av den palestinske terrorgruppen Islamsk Jihad ble skutt og drept etter at de skjøt mot israelske soldater nord på Vestbredden lørdag morgen, skriver Times of Israel.

Ifølge det israelske forsvaret ble soldatene beskutt fra et kjøretøy sør for byen Jenin. Soldatene skjøt tilbake og traff terroristene. Islamsk Jihad sier i en kort uttalelse at de stod bak et angrep på israelske soldater.

Terroristene er identifisert som Izz a-Din Basem Hamamra (25) og Amjad Adnan Khaliliya (23). I sosiale medier poserer de to drepte med maskingevær. Ingen israelske soldater ble skadet i angrepet.

En M-16-rifle som ble brukt i angrepet ble funnet på stedet.

2022 ble et av de dødeligste årene på lenge i Israel og på Vestbredden. 31 israelere ble drept, et klart flertall av dem var sivile. På palestinsk side ble over 160 personer drept, her var nesten alle drepte militante som var involvert i terrorisme.

Over 2500 personer som var mistenkte for å være involvert i terrorisme ble pågrepet av israelske soldater på Vestbredden i fjor. Dette skal ha avverget over 500 terrorangrep. Antiterror-operasjonen fortsetter også inn i 2023. Allerede er flere titalls terrormistenkte pågrepet så langt i år.

En M-16-rifle som ble brukt i terrorangrepet 14. januar 2023. (Foto: IDF)

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart