Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Terrorister fra Betlehem skjøt israelere som satt i bilkø, 1 drept

Israelsk politi har publisert bilde av våpen som ble funnet på terroristene. (Foto: Israelsk politi)
En israeler ble drept og tre alvorlig skadet da palestinske terrorister skjøt mot dem utenfor Ma’ale Adumim tidlig tirsdag morgen.

En gruppe på tre terrorister fra Betlehem angrep israelere som stod i bilkø. Fra kort avstand skjøt de sivile israelere som satt i bilene sine.

Blant de skadde er situasjonen alvorlig for to kvinner på 23 og 30 år, og en 23 år gammel mann. To menn i 40-årene er moderat skadet.

Bare rask reaksjon fra sikkerhetsstyrkene og væpnede sivile israelere forhindret at terrorangrepet fikk mer omfattende konsekvenser.

De siste generasjoners palestinere er blitt fortalt at hensikten med deres liv er å være ammunisjon for islam. De har lært at Israel ikke har noen rett til å eksistere, og at deres mål er Israels ødeleggelse. De har lært på skolen å ofre sitt liv for å oppnå dette målet.

Palestinske myndigheter gjør det klart for barna, gjennom skole og medier, at det er forventet at de kjemper og ofrer sitt liv. Palestinske barn blir opplært til at de ikke er skapt for glede, men martyrdød. Palestinske mindreårige vet at de selv og deres familie vil bli rikelig økonomisk belønnet og æret dersom de gjennomfører terror.

Norge støtter skolepensum som fremmer jihad, skrev Aftenposten som hovedsak på sin forside 12. november 2019. Lederartikkelen to dager senere var klinkende klar: Palestinske skolebøker motarbeider fred. Én måned tidligere hadde MIFF publisert 44 eksempler fra palestinske skolebøker på norsk som viser at vold, martyrdød og jihad er tema gjennom alle tolv år i grunnskolen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart