Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

– Historisk kapitulasjon til ondskapens akse

Irans utenriksminister Javad Zarif og EUs utenrikssjef Federica Mogherini i samtale under atomforhandlingene i Wien 9. juli 2015. (Foto: EEAS)
Irans utenriksminister Javad Zarif og EUs utenrikssjef Federica Mogherini i samtale under atomforhandlingene i Wien 9. juli 2015. (Foto: EEAS)
- Atomavtalen med Iran er en historisk kapitulasjon av Vesten til ondskapens akse ledet av Iran, sier statssekretær Tzipi Hotovely.

Tirsdag 14. juli melder Iran og stormaktene at det er inngått en avtale om Teherans atomprogram. I Israel blir avtalen møtt med fordømmelse og kritikk både fra regjeringspartier og opposisjonen.

– Dette er en historisk kapitulasjon av Vesten for ondskapens akse ledet av Iran, sier Tzipi Hotovely, statssekretær i Utenriksdepartementet. Hun påpeker at Iran vil fortsette å spre sin terror omkring i verden og fortsette å destabilisere regionen.

Atomavtalen skal være på omkring hundre sider. Hensikten med avtalen er å legge begrensninger på hva Iran kan gjøre i sitt atomprogram de neste 10 til 15 årene, samtidig som internasjonale sanksjoner mot landet blir fjernet. Detaljer om avtalen er ikke blitt offentlig.

Det er ventet at forhandlerne holder en pressekonferanse omkring klokken 12.00 i dag.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart