Irans utenriksminister Javad Zarif og EUs utenrikssjef Federica Mogherini i samtale under atomforhandlingene i Wien 9. juli 2015. (Foto: EEAS)
Irans utenriksminister Javad Zarif og EUs utenrikssjef Federica Mogherini i samtale under atomforhandlingene i Wien 9. juli 2015. (Foto: EEAS)

– Historisk kapitulasjon til ondskapens akse

- Atomavtalen med Iran er en historisk kapitulasjon av Vesten til ondskapens akse ledet av Iran, sier statssekretær Tzipi Hotovely.

Tirsdag 14. juli melder Iran og stormaktene at det er inngått en avtale om Teherans atomprogram. I Israel blir avtalen møtt med fordømmelse og kritikk både fra regjeringspartier og opposisjonen.

– Dette er en historisk kapitulasjon av Vesten for ondskapens akse ledet av Iran, sier Tzipi Hotovely, statssekretær i Utenriksdepartementet. Hun påpeker at Iran vil fortsette å spre sin terror omkring i verden og fortsette å destabilisere regionen.

Atomavtalen skal være på omkring hundre sider. Hensikten med avtalen er å legge begrensninger på hva Iran kan gjøre i sitt atomprogram de neste 10 til 15 årene, samtidig som internasjonale sanksjoner mot landet blir fjernet. Detaljer om avtalen er ikke blitt offentlig.

Det er ventet at forhandlerne holder en pressekonferanse omkring klokken 12.00 i dag.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart