Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Jerusalem-loven

Kjerneinnholdet i brevene
Et helt og udelt Jerusalem er Israels hovedstad. Jerusalem skal bli tilgodesett med ekstra midler til utvikling.

 

Israel – Basic Law: Jerusalem, Capital of Israel

{ Adopted: 30 July 1980 / Status: 30 July 1980 } Section 1 Jerusalem, Capital of Israel Jerusalem, complete and united, is the capital of Israel. Section 2 Seat of the President, the Knesset, the Government and the Supreme Court Jerusalem is the seat of the President of the State, the Knesset, the Government and the Supreme Court. Section 3 Protection of Holy Places The Holy Places shall be protected from desecration and any other violation and from anything likely to violate the freedom of access of the members of the different religions to the places sacred to them or their feelings towards those places. Section 4 Development of Jerusalem (a) The Government shall provide for the development and prosperity of Jerusalem and the well-being of its inhabitants by allocating special funds, including a special annual grant to the Municipality of Jerusalem (Capital City Grant) with the approval of the Finance Committee of the Knesset. (b) Jerusalem shall be given special priority in the activities of the authorities of the State so as to further its development in economic and other matters. (c) The Government shall set up a special body or special bodies for the implementation of this section.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart