Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Skjermdump fra MIFF-artikkelen i Jerusalem Post 24. januar 2022.

MIFF i Jerusalem Post

Denne uken løftet MIFF feil og mangler ved Israel-stoffet i norske skolebøker frem i Jerusalem Post.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, innledet artikkelen slik:

According to the Norwegian Center for Holocaust and Minority Studies, 32% of Norwegians think it is correct or somewhat correct that “Israel treats the Palestinians as badly as the Jews were treated during World War II”. About 37% think it’s a question that is “impossible to answer.” Only 31% have sufficient knowledge about the Middle East and World War II to reject this outrageous claim. 

The International Holocaust Remembrance Alliance (IHRA) points out that “drawing comparisons of contemporary Israeli policy to that of the Nazis” is a contemporary example of antisemitism. Why is it that such a large part of the Norwegian population is ready to accept that Israelis are as bad as Nazis? 

Les hele artikkelen i Jerusalem Post.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart