Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

UD må flytte bistand bort fra hatopplæring og terrorbelønning til ekte nødlidende

Utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap). (Skjermdump fra Stortinget TV)
Norsk bistand som går til antisemittiske lærebøker og belønning av terrorister bør flyttes fra palestinske myndigheter til Ukraina, sier Lars J. Nordgård og Jan Benjamin Rødner, leder og nestleder i MIFFs hovedstyre.

På grunn av stor usikkerhet om konsekvensene av Ukraina-krigen har Norad i dag fått instruks fra UD om å stanse alle bistandsutbetalinger de neste ukene, meldte BistandsAktuelt denne uken. Den midlertidige stansen gjelder foreløpig for de neste to ukene, opplyser assisterende utenriksråd Hege Hertzberg.

– Dersom det skal gjøres omdisponeringer eller det skal komme ytterligere tilleggsbevilgninger vil det besluttes av Stortinget i revidert nasjonalbudsjett, legger hun til overfor nettmagasinet.

Lederne i MIFFs hovedstyre peker på hvor det kan finnes mer penger til den hardt krigsrammede sivilbefolkningen i Ukraina.

– Dette er en sjanse å flytte norske bistandsmidler bort fra antisemittiske lærebøker og belønning av terrorister, sier Lars J. Nordgård og Jan Benjamin Rødner, leder og nestleder i MIFF.

Finnes det noe større barnemisbruk enn å fortelle en hel generasjon palestinske barn at hensikten med deres liv er å være ammunisjon for islam? Når et palestinsk barn er indoktrinert til hat og jihad, og forsikret om at seieren kommer, gjenstår det å oppmuntre til kamp. Palestinske myndigheter gjør det klart for barna, gjennom skole og medier, at det er forventet at de kjemper og ofrer sitt liv. Palestinske barn blir opplært til at de ikke er skapt for glede, men martyrdød. Palestinske mindreårige vet at de selv og deres familie vil bli rikelig økonomisk belønnet og æret dersom de gjennomfører terror.

I 2021 utbetalte palestinske myndigheter (PA) omkring 1,7 milliarder kroner til palestinere som er dømt for terror av Israel. I tillegg ble det utbetalt minst 670 millioner kroner til skadde terrorister og familien til døde terrorister, anslår Palestinian Media Watch. Blant dem som mottar store lønnsutbetalinger er det flere som er stolte over å ha drept jødiske kvinner og barn.

Belønningssystemet for terror som praktiseres i «Palestina» er skalert. Jo mer alvorlig terror du er dømt for, og dermed jo lengre fengselsstraff du har sonet i Israel, jo høyere lønn får du utbetalt i soningstiden og også etter at du er blitt løslatt. De verste terroristene får dermed mest betalt, med mange ganger høyere lønn enn vanlige ansatte i palestinske myndigheter, som for eksempel politi eller lærere.

Med Israel for fred (MIFF) er en av Norges største utenrikspolitiske interesseorganisasjoner. Til skiftende norske regjeringer har vi klare krav:


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart