Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Der jødehatet sitter i veggene, forbannet Magdi det israelske flagget

Magdi Ytreeide Abdelmaguid taler på Eidsvoll 17. mai. (Foto: Skjermdump fra EidsvollPuls, YouTube)
«Jeg veiver med det norske flagget, men jeg forbanner det israelske,» sa Magdi Ytreeide Abdelmaguid fra Karpe under 17. mai-talen i Eidsvoll.

Magdi gjør flere jøder til sionister og oppflammer jødehaterne til å kaste jødene ut av Norge, skrev MIFF i mars. 17. mai-komiteen i Eidsvoll visste derfor hva de gjorde da de inviterte rapperen til å holde tale på grunnlovsdagen.

Like utenfor der jødehatet sitter i veggene, hvor grunnlovsmennene utestengte jødene fra riket, forbannet Magdi flagget til den jødiske staten. Han demoniserte den jødiske staten som folkemordere, selv om det er en ondsinnet løgn. Han framstilte den jødiske staten som barnemordere, selv om det er en klassisk århundregammel blodanklage mot jødene.

Millioner av mennesker er drept i krig og konflikt de siste 22 årene mens Magdi har vært stemmeberettiget i Norge. Men det er bare den jødiske staten han henger ut som en blodtørstig forbryter, når den forsvarer seg mot en islamistisk terrororganisasjon.

Magdi fremstiller Israels krigføring som et «angrep mot barn», og ser helt bort fra at barn er kraftig underrepresentert blant de drepte på Gaza-stripen. Ifølge de siste FN-tallene er antallet mindreårige drepte nedjustert fra 14.500 til 7.797, og blant disse inngår også mange tenåringer som Hamas misbruker i sin militære kamp.  

Israel har sluppet flere bomber over Gaza-stripen enn det totale antallet palestinere som er drept. Det vitner ikke om et ønske om å drepe sivile palestinere, men om en forsvarsmakt som er ute etter å ta ut militære mål og diskriminerer mellom stridende og sivile i henhold til krigens lover.

– Jeg er ikke interessert i en forklaring, jeg er ikke interessert i dialog, sa Magdi under 17. mai-talen. Ikke akkurat typiske norske verdier, kanskje?

Magdi hevder han vil kjempe for de palestinske barna fordi han er «et menneske». «Et angrep på barn, er et angrep på oss, som menneske.» Hvor var Magdi da Hamas startet krigen med å angripe israelske barn 7. oktober? Hvor var Magdi da norske soldater drepte afghanske barn? Hvor er Magdis stemme for barna i Sudan, Jemen, Syria, Maghreb, Myanmar, Ukraina osv?

Magdi snakket åpent om mangelen på ytringsfrihet i farens arabiske hjemland. I sin tale hoppet han elegant over det faktum at det meste av informasjonsstrømmen fra Gaza er styrt av et totalitært regime som gir minst like lite frihet til avvikende ytring.

«Må vi vise at himmelen over huset vårt både har plass til regnbuen, halvmånen og stjernene,» sa Magdi mot slutten. Hva med plass til davidsstjernen? Den var allerede forbannet.

Hva MIFF skrev i mars er fortsatt gyldig:

I 1948 prøvde palestina-arabiske terrorstyrker og hærene til arabiske naboland å kvele den jødiske staten i fødselen. Seks tusen jøder ble drept i Israels uavhengighetskrig. I kjølvannet av Israels seier i 1948, fulgte økt trakassering, blodig og statlig forfølgelse av jøder over hele den arabiske verden. Da Israel ble nødhavn for hundretusenvis av jøder på flukt fra de arabiske slektningene til Magdis forfedre, forstod stadig flere jøder at sionismen hadde mye for seg. Dette var ikke kolonialisme, men en urbefolkning i Midtøsten som gjenoppbygde sitt hjemland som en moderne stat.

I 1975 bodde fortsatt et stort antall jøder i de kommunistiske landene som stemte for FN-resolusjonen som stemplet sionismen som rasistisk. Men da kommunismen falt, fikk over en million av disse komme ut og finne frihet i den sionistiske staten. Disse jødene hadde bodd hele livet sammen med folk som Magdi, folk som hevdet at de var flinke på å skille mellom jøder og sionister, men i praksis betydde det at mye av deres mest sentrale identitet som jøder ble undertrykket. Så snart de fikk sjansen, kom de seg unna.

Fra oktober 2023 har Israel igjen vært nødt til å forsvare seg mot fiender som vil ødelegge den jødiske staten. Og også denne gang har det resultert i en eksplosjon i jødehat over hele verden, inkludert i Norge. MIFF skrev bare noen uker etter 7. oktober-massakren: Mye av den antisemittiske bølgen som nå skylder over Europa, blir drevet fram av andre- og tredjegenerasjons innvandrere fra arabisk-muslimske land – barnebarna og oldebarna av araberne som drev jødene ut av Midtøsten og Nord-Afrika på 1950- og 1960-tallet. Det er denne redselsfulle bølgen som Magdi gjør seg til talsmann for. Det er denne bølgen som gjør stadig flere jøder til sionister, blant de få promillene av jøder som ikke allerede hadde forstått hvor avgjørende den jødiske staten er for jødisk liv.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart