Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Går i mot Netanyahus åpne himmel

For en uke siden varslet finansminister Benjamin Netanyahu at han ønsket å fjerne en del i den israelske flyloven, som setter et tak på antallet kommersielle flyvinger utenlandske selskaper kan ha fra og til Israel. Torsdag møtte han motstand fra øverste sjef i det israelske flyselskapet El-Al, Izzy Borovich. – Når det kommer til konkurransen, er vi allerede handikappede på grunn av problemer og sikkerhetssaker, som begrenser israelske innflygninger i enkelte land. Så mens jeg er tilhenger av rettferdig konkurranse, noe både kunder og selskaper drar nytte av, så vil "åpen himmel" politikken virke skadende i Israel, fordi den virkelige konkurransen ikke ligger her, uttalte Borovich. Dermed står Israels største flyselskap på parti med transportdepartementet, som mener de israelske flyselskapene ikke er sterke nok til å kunne takle en "åpen himmel", skriver Jerusalem Post. Likevel får Netanyahu og finansdepartementet sterk støtte i fra store deler av næringslivet for sitt forslag. Både turistdepartementet, Hotellforeningen og de utenlandske flyselskapene ønsker at "åpen himmel" skal bli gjennomført. De mener det vil føre til lavere flypriser, som igjen skal bidra til økt turisme.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart