Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

34 skjeletter gravlagt i Tyskland

Skjelettrester fra 34 Holocaust-ofre ble nylig oppdaget i Tyskland, og gravlagt torsdag. Dette skjedde på tross av press fra de tyske myndighetene, som ønsket å kjøre DNA-tester av levningene, for å fastslå deres identitet og kanskje finne dem som drepte dem. I følge tysk lov må nemlig myndighetene sette i gang alle nødvendige tiltak når ofre fra Holocaust blir oppdaget, for å spore personene som var ansvarlige for deres død, informerer Jerusalem Post. Likevel argumenterte ortodokse jøder med at gravleggingen burde finne sted på det stedet hvor skjelettene ble oppdaget, for ikke å krenke ofrenes rett til å hvile i fred. – På grunn av denne ekstraordinære rettslige, etniske og historiske bakgrunnen tror jeg det er passende å bevege seg bort fra ønsket om en rettsforfølgelse og ta mer innover seg alle de relevante religiøse bekymringene, som har blitt uttrykt fra jødiske organisasjoner, sa Baden-Wurttemberg provinsens justisminister Ullrich Goll. Samarbeidsorganet for europeiske rabbinere overbrakte sin "dype takknemlighet til tyske forbunds- og statsmyndigheter" for deres medfølelse og respekt for de strenge retningslinjene i jødisk lov på dette området.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart