Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Misbruket av palestinske barn som barnesoldater må opphøre

Palestinske barn blir misbrukt i kampen mot Israel. (Illustrasjonfoto fra www.pcsweek.org)
Bli med og støtt en internasjonal kampanje mot palestinske barnesoldater.

Gjennom flere tiår har palestinske barn blitt misbrukt som barnesoldater av palestinske terrorgrupper. Bruken av barnesoldater var en sentral del av Yasser Arafats militære strategi under den andre intifadaen. Men misbruket fortsetter fram til i dag, og grunnlaget legges helt ned i barnehagen.

«Palestinske barn ned i tiårsalderen deltar i gatekamper mot israelske soldater», meldte for eksempel VG fra Betlehem på Vestbredden i 2017.

De som ikke protesterer mot dette barnemisbruket, har lite moralsk tyngde når de senere vil at Israel skal frigjøre barn som har deltatt i den væpnede kampen, skrev MIFF den gang.

I november 2019 sendte palestinsk radio et innslag hvor barn ble oppmuntret til martyrdøden. De er islams «ammunisjon og våpenet som skal frigjøre og erobre Jerusalem». Innslaget ble også delt på Facebook av Fatah-bevegelsen, som kontrollerer de palestinske selvstyremyndighetene.

For andre året på rad har MIFF sluttet seg til en internasjonal kampanje for å redde palestinske barnesoldater. Klikk på denne lenken og signer oppropet hvis du ønsker å støtte kampanjen. Et brev med din underskrift vil bli sendt til UNICEF, hvor det kreves en stans i bruken av palestinske barnesoldater.

Her er noen eksempler på misbruket av palestinske barn:

Den siste tiden har det vært flere tilfeller hvor mindreårige palestinere har vært involvert i terror. Senest den 26. januar 2021, da 17 år gamle Atallah Mohammad Rayan angrep en kvinnelig israelsk soldat med kniv. 17-åringen ble skutt og drept i angrepet. 21. desember 2020 ble en annen palestinsk 17-åring skutt og drept, da han bevæpnet med en maskinpistol begynte å skyte mot politiet i Gamlebyen i Jerusalem. Angrepet ble hyllet av Hamas.

UNICEF har feilet i å hjelpe disse og andre palestinske barnesoldater:


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart