Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Palestinske selvstyremyndigheter siterte folkemordsdrøm på jøder i instruks til moskéenes fredagsbønn

Palestinernes president Mahmoud Abbas taler i PAs hovedkvarter i Ramallah 18. august 2020. (Foto: Flash90)
Utryddelse av jøder er en del av muslimers religiøse plikt, minnet religionsdepartementet til palestinske selvstyremyndigheter om i forrige uke.

Palestinske selvstyremyndigheter (PA) på Vestbredden blir sponset av norske skattebetaleres penger. De siste ti årene har Norge gitt om lag to milliarder kroner i generell budsjettstøtte til PA. I tillegg har statsinstitusjoner i det palestinske området mottatt om lag 680 millioner kroner, skrev Panorama Nyheter 13. oktober.

MIFF har påpekt gjennom alle disse årene at PA bruker norske bistandspenger til å gi opplæring i hat og belønning av terrorister. Her er et nytt eksempel på hvordan PA misbruker norske penger til å oppmuntre til folkemord på jøder. En studentorganisasjon knyttet til Fatah har ikke bare applaudert massakren, men oppfordret palestinere på Vestbredden til selv å gjennomføre voldelige angrep

Før fredagsbønnen 20. oktober sendte PAs departement for religiøse saker ut retningslinjer om hva talerne i moskéene skulle inneholde. Her var denne hadithen inkludert: «Timen [Dommens dag eller Oppstandelsen] vil ikke komme før muslimene tar kampen opp mot jødene og dreper dem; når jødene gjemmer seg bak steiner og trær, som vil rope: O, muslim! En jøde gjemmer seg bak meg, kom og drep ham!»

Denne hadithen er også inkludert i Hamas-charteret, og deler av den ble sitert på den anti-israelske demonstrasjonen i Oslo lørdag 20. oktober. En hadith er en muntlig overlevering med korte historier eller uttalelser fra profeten Muhammed.

– Når dette budskapet kommer så kort tid etter grusomhetene til Hamas, er dette religiøse budskapet fra PA til palestinerne først og fremst et signal som fremstiller den forferdelige massakren av nesten 1.400 jøder som en islamsk gudstjeneste. I tillegg er det et klart budskap om at Allah/ Islam vil at palestinere skal forlate moskéene etter fredagsbønnen og starte å drepe jøder, kommenterer Palestinian Media Watch.

Det er ikke noe nytt at hadithen med folkemordsdrømmer blir kommunisert i det palestinske samfunnet. Hvor lenge vil Norge være med å sponse denne jihadistiske, dødelige propagandaen?

PA blir kontrollert av Fatah-bevegelsen til PA-president Mahmoud Abbas. Etter 7. oktober-massakren er det mange eksempler på at Fatah-ledere har uttrykt støtte til massakren, og på Vestbredden blir palestinske barn tatt med på feiring av massakren. «Blodet til [Hamas-]heltene vil bli en forbannelse som fjerner okkupanten [Israel],» sier Mahmoud Al-Aloul, nestleder i Fatah.

I instruksen til moskéene før fredagsbønnen 20. oktober, kom PA også med anklager mot Israel om at tusen mennesker var drept i et angrep på et sykehus på Gaza. «Det var en av de største forbrytelser i moderne tid,» skrev PA. I virkeligheten ble parkeringsplassen utenfor et sykehus rammet av en feilskutt Islamsk Jihad-rakett og dødstallene var sannsynligvis rundt 50 personer. 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart