Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

juni 5, 2013

Denne pokalen skal Norge og Israel kjempe om under U21-EM i fotball. (Foto: Wikipedia)

Alt du trenger å vite om Israels U21-lag

I kveld sparkes U21 EM i fotball i gang. Åpningskampen går i vakre Netanya, Stavangers vennskapsby. Det er vikingene fra nord, mot «makkabeerne» ved Middelhavskysten. Her finner du alle faktaopplysningene du trenger om det israelske laget.

Israel og Norge spiller onsdag 5. juni åpningskampen i U21 EM i fotball i Israel.

Singh sikret uavgjort på overtid

En thriller av en fotballkamp mellom Israel og Norge, så lenge ut til å ende med et israelsk ran. Men en praktfull scoring av Harmeet Singh to minutter på overtid, sørget for poengdeling.

Vestmuren i Jerusalems gamleby. (Foto: David Weinberger, flickr.com)

Jerusalem – samlet og splittet

En meningsmåling gjennomført for Jerusalem Post, viser at 72 prosent av israelske jøder mener hovedstaden deres er en «splittet by». Men 74 prosent ønsker ikke å oppgi deler av byen til palestinerne, som del av en fredsavtale.

Faksmile av side 2 og 3 i VG Sporten 5. juni 2013.

Tarik Elyounoussi vil aldri mer kunne spille fotball i Norge

Rosenborg- og landslagsspilleren Tarik Elyounoussi vil aldri mer kunne spille fotball i Norge. – Jeg kunne ikke klart å spille fotball i et land der et barn ikke får lov, sier han til VG. I Norge er det titalls barn som blir nektet å spille.

Davy Wathne gjør seg selv til en verbal overgriper mot den israelske befolkningen. (Foto: Kjetil Ree, montasje MIFF)

Davy Wathnes torturist-anklage kom i reprise

Israel er “et land som består av torturister”, sa Davy Wathne på TV2. Det er «en meningsløs feilformulering som jeg sterkt beklager», sa han etterpå. I dag kom TV2 med reprise, men den ble fjernet etter at MIFF sendte tips.

MIFF Drammen var på tur til synagogen i Bergstien, Jødisk Museum og HL-senteret på Bygdøy lørdag 1. juni. (Foto: Privat)

MIFF Drammen på utflukt til Oslo

Lørdag 1. juni arrangerte MIFF Drammen felles tur til synagogen i Bergstien, Jødisk Museum og HL-senteret på Bygdøy. – Dette kan vi anbefale til andre lokalforeninger, sier Mette Follestad.

0

Your Cart