Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

MIFFs medlemstall har passert 12.000 i Norge

Fra MIFFs støttemarkering utenfor Stortinget 15. oktober 2023. (Foto: MIFF)
Etter 7. oktober-massakren har MIFF fått nesten 800 nye medlemmer og mange nye givere.

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 900 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

Før Hamas-massakren hadde MIFF rundt 11.250 medlemmer i Norge. Dette var litt under det historiske toppnivået for organisasjonen sommeren 2021 (11.375 medlemmer).

Etter Hamas-massakren har MIFFs medlemstall rast oppover, og har nå passert 12.000 medlemmer godt og vel. Også i Danmark og Sverige opplever MIFF rask medlemsvekst.

Klikk her for å bli medlem du også

Mange lurer på hvordan de kan hjelpe MIFF på andre måter. Nå er det viktig å legge til side alt annet, for innsats for det jødiske folkets rett til sin egen stat!

1. Avslør

Hjelp til med å fortelle flest mulig om hvordan Hamas er en nazi-inspirert jihadorganisasjontvillingen til Islamsk Stat. Del nye saker og videoer fra MIFF som viser bestialiteten og brutaliteten i angrepet 7. oktober.

Gjør det gjennom alle kanaler som er åpne for deg!

Problemet er ikke «okkupasjonen», som NRK vil forsøke å få folk til å tro. Problemet er at Hamas (og mange av de andre palestinske gruppene) ønsker å utslette Israel.

2. Uttrykk støtte

Uttrykk, slik som ledere i en rekke vestlige land, at Israel har full rett og plikt til å forsvare sine innbyggere.

3. Sett i skammekroken

Heng ut til offentlig skam alle medier, organisasjoner og politikere som prøver å skape symmetri mellom krigsforbrytelsene til Hamas og forsvarsaktivitetene til de israelske forsvarsstyrkene.

4. Understrek

Få fram at Iran står bak Hamas og Islamsk Jihad, og at en hovedhensikt er å stanse freden som er på vei mellom Israel og Saudi-Arabia.

5. Send din støtte til MIFF

Jeg støtter Israel i deres forsvarskamp mot islamistene i Hamas!

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart